Portfolio item 1

Ontwerp: huisstijl Ritchie de Blieck 2011
Opdrachtgever: Ritchie de Blieck - C&B Specialist
Website: www.RitchiedeBlieck.nl
Bijzonderheden:
Deze C&B specialist staat voor scherpe analyse met kennis van zaken, persoonlijk en samenwerkend, innovatieve haalbare en toegesneden oplossingen.

Portfolio item 2

Ontwerp: huisstijl Bureau HW
Opdrachtgever: Mieke van den Heuvel-Wink
Bijzonderheden:
Het oude logo voldeed niet meer voor Bureau HW. Het taalbureau geeft niet alleen meer taaltrainingen in Nederlands als tweede taal maar wil ook leerlingen begeleiden om vanuit hun eigen leerkracht te leren. Het logo is dan ook op te splitsen in deze 2 onderdelen met ieder zijn eigen doelgroep.

Portfolio item 3

Ontwerp: huisstijl B&B de Ruige Weide 2011
Opdrachtgever: Familie Schouten
Website: www.BedandBreakfastdeRuigeWeide.nl
Bijzonderheden:
De Ruige Weide is gevestigd in een sfeervolle oude boerderij en ligt midden in het Groene Hart. Kenmerken die in het logo terug moesten komen zijn: huiselijk, landelijk, comfort en fris modern.

Portfolio item 4

Ontwerp: huisstijl Eyecatching 2011
Opdrachtgever: EYEYEYE
Website: www.Eyecatching.nl
Bijzonderheden:
EYEYEYE, distributeur van in het oog springende brillen, is van naam veranderd. Voortaan heten ze Eyecatching. Daar hoort een nieuwe huisstijl bij met een hip, in het oog springend logo.

Portfolio item 5

Ontwerp: huisstijl 2010
Opdrachtgever: Goudsteen & Company
Website: www.GoudsteenCompany.nl
Bijzonderheden:
Op verzoek van Albert Goldsteen heb ik een huisstijl ontworpen voor zijn nieuwe bedrijf. De bedrijfsnaam 'Goudsteen & Company' refereert naar het kwalitatieve hoge niveau waar hij naar streeft. Die kwaliteit moet staan als een huis. Het moest een strak en zakelijk logo zijn, waar de kracht zit in zijn eenvoud. Het bedrijf richt zich op HR-advies waarbij de menselijke factor een essentiële rol speelt.

Portfolio item 6

Ontwerp: logo 2008
Opdrachtgever: Ezpas Consulting BV
Website: www.Ezpas.nl
Bijzonderheden:
'Door zich in te leven in onze processen en kernwaarden heeft Dymph bij het ontwerpen van ons bedrijfslogo precies de gewenste uitstraling weten te typeren die wij voor ogen hadden. 'Dennis van den Bos, Directeur Ezpas BV

Portfolio item 7

Ontwerp: huisstijl 2016
Opdrachtgever: Raak met Woorden
Website: www.RaakMetWoorden.nl
Bijzonderheden:
Saskia Baardman, tekstschrijver en redacteur, werkt vanuit authenticiteit, persoonlijke betrokkenheid en integriteit met de rake slogan: 'Voor rake teksten en teksten die raken'. Saskia wist goed wat ze wilde voor haar logo: tekst met beeld, geen clichés, rustig, fijntjes, open/persoonlijk, vriendelijk/warm. Na een eerste fase met drie logoschetsen kreeg ik goede feedback om uiteindelijk tot dit logo te komen.

Portfolio item 8

Ontwerp: huisstijl 2016
Opdrachtgever: Veekamp Arbeidsvoorwaarden Advies
Website: www.VeekampArbeidsvoorwaarden.nl
Bijzonderheden:
Een huisstijl voor startend ondernemer Wieneke Veekamp; zakelijk en rustig voor een heldere communicatie naar de klant.